Екстремал

Спортивне турне 2021

 Чернівецька скелелазка протягом двох тижнів прийняла участь у трьох Всеукраїнських спортивних заходах зі скелелазіння
З  19 березня по 4 квітня Буковинська скелелазка

 

Анастасія Тарновецька

прийняла участь у трьох скелелазно спортивних заходах Всеукраїнського значення.

 

- З 19 по 21 березня Анастасія взяла участь у Кубку України з боулдерінгу. який проходив у місті Харків.

У кваліфікаційному раунді змагань під час проходження одного з маршрутів у Анастасії під ногою прокрутилась зачіпка, що привело до падіння, а лишившогося часу не вистачило на повторне проходження маршруту, і саме ця обставина не дозволила їй потрапити до вісімки фіналістів і продовжити боротьбу у фінальному раунді змагань де б Анастасія могла б претендувати на значно вищий результат ніж посіяне 12 місце,  Також, зі слів представника команди Катерини Тарновецької, нещодавно перенесена двотижнева хвороба далася взнаки.

Повні результати змагань у протоколі

Фото зі змагань

-  22 - 31 березня Анастасія Тарновецька приймала участь у зборах молодіжної Національної збірної зі скелелазіння по підготовці до Міжнародних змагань, які проходили  в Києві.

Фото і відеоматеріали у альбомі 

 - З 1 по 4 квітня Анастасія пийняла участь у Чемпіонаті України з боулдерінгу серед молоді який відбувся у Києві. Не вдалий виступ у кваліфікації все ж дозволив Анастасії пройти у фінали. Наступного дня мобілізувавшись Анастаія в упорній боротьбі змогла піднятись на декілька сходинок і виборола бронзову нагороду змагань, лише декілька не вдалих спроб на трасах віддяляли Анастасію від перемоги.

Результати змагань у протоколі 

Фото і відео зі змагань в альбомі 

Анастасія Тарновецька про відвідані заходи -  Щойно повернулася із тривалої поїздки, під час якої прийнала участь у двох змаганнях і спортивно тренувальному зборі молодіжної Національної збірної зі скелелазіння. Спочатку був Кубок України з болдерінгу, який відбувався з 18 по 22 березня у місті Харків. На жаль у фінали я не попала, можливо через перенесену хворобу не задовго до стартів. Потім у Києві (з 22 по 31 березня) відбулися збори Української молодіжної збірної з болдерингу. Збори були насичені, цікаві і продуктивні. Після зборів відбувся Чемпіонат України через молоді і юнаків, який відбувався з 1 по 4 квітня. Після кваліфікації я була 6-ю і це мене дуже засмутило. Але наступного дня у фіналах я виступила значно краще і посіла 3 місце. 

Подорож була дуже насиченою подіями і враженнями. Трохи втомилася, але дуже задоволена! Тепер буду готуватися до ЗНО і до наступних змагань. Плани великі, але часу не вистачає. Чекаю наступних змагань!