Екстремал

Осінній Кам’янець 2018

27 жовтня у м. Кам’янець-Подільський пройшли  традиційні дитячі змагання з боулдерінгу - відкритий юнацький чемпіонат Хмельницької області з боулдерінгу серед молоді "Осінній Кам’янець 2018"

У змаганнях прийняли участь понад 70 юних спортсменів скелелазів з , Хмельницького, Кам’янця Подільського,  Нетішина, Львова, Житомира, Дніпра, Краматорська, Мінська і 5 юних представників Чернівецької школи скелелазіння:

Соваж Володимир,

 

Сороцька Софія,

Іваненко Анастасія,

Маховіков Тимур

і 

Тарновецька Анастасія.

Найрезультативнішою на цих змаганнях була Анастасія Тарновецька, яка впевнено перемогла у цих змаганнях у своїй віковій групі і превезла до дому чергову золоту медаль; Софія Сороцька і Тимур Маховіков в упорній боротьбі вибороли срібні нагороди цих змагань; Анастасія Іваненко займаючись скелелазінням менше місяця посіла 4-ту позицію рейтингу у своїй віковій категорії лишивши позаду себе більш досвітчених спортсменок; Володимир Соваж достойно представив своє місто на цих змаганнях.  

Повні результати змагань у протоколі

Фото зі змагань: фотоальбом1фотоальбом 2

Діти про відвідані змагання

Соваж Володимир - Мені було дуже важко, я буду більше тренуватись, щоб перемогати у змаганнях; 

Тарновецька Анастасія - ;

Іваненко Анастасія - Це були мої перші змагання. Лізти було цікаво, але важко.На цих змаганнях я навчилася правильно робити деякі рухи. Я дізналася, що потрібно не спішити та бути обережним.  Чекаючи своєї спроби, я встигала відпочити та подивитися як лізуть інші учасники. Всі судді були уважними. Було цікаво, хоча я не встигла спробувати всі трасси. Я із задоволенням буду готуватися до наступних змагань.

Тимур Маховіков - В Кам'янці на змаганнях було 20 трас, але без фіналів. Як завжди у Кам'янці було цікаво та складно: нависання, по стелі, рівновага та "хитрі" траси, які треба розгадати, як пролізти. Зайняв 2-ге місце, але не засмучуюсь. Все попереду ;) 

Дякуємо організаторам змагань за цікаві підготовлені маршрути і проведені змагання.