Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Комітет зі скелелазіння

Екстремал

Комітет зі скелелазіння

e-mail Друк PDF

Положення про роботу  та програма розвитку скелелазіння на Буковини у 2009 році комітету зі скелелазіння Федерації альпінізму та скелелазіння Чернівецької області...

Погоджено:
Голова президії
Чернівецької обласної
Федерації альпінізму та скелелазіння
«___»_________2008 р.                Колотило І. Г. 
Затверджую:
Голова комітету зі скелелазіння
Чернівецької обласної
Федерації альпінізму та скелелазіння
«___»__________2008 р.                Соваж О. Є.

ПОЛОЖЕННЯ
про роботу комітету зі скелелазіння
Чернівецької обласної  федерації альпінізму та скелелазіння

1. Загальні положення.
Комітет зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння є структурним підрозділом Чернівецької обласної федерації альпінізму і скелелазіння який  в своїй роботі керується статутом Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння та положенням про роботу комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння.
1. Мета, завдання, основні напрямки  діяльності
Основною метою комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння є розвиток та популяризація скелелазіння в Чернівецькій області. Завдання комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння полягає у представленні скелелазіння як виду спорту. Напрямки діяльності комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння є підготовка кваліфікованих спортсменів-скелелазів, облік та охорона скельних масивів Чернівецької області та України, створення, підготовка та обслуговування скелелаз них маршрутів як на натуральних так і на штучних скелях.
2. Учасники
Учасником комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння  може стати особа віком не менше 12 років яка є учасником Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння, яка написала заяву на участь у комітеті зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння та сплатила стартовий внесок для подальшого розвитку скелелазіння на Буковині  у розмірі: учні ЗОШ – 10 грн., студенти денної форми навчання – 20 грн., особи не зайняті навчанням – 30 грн.
3. Організаційна структура та керівництво
Комітетом зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння керує голова комітету який обирається учасниками комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння, який офіційно представляє скелелазіння в Чернівецькій обласній федерації альпінізму та скелелазінні та державному реєстрі.  Рішення приймаються  простою більшістю голосів на засіданнях комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму та скелелазіння.

Погоджено:
Голова президії
Чернівецької обласної
Федерації альпінізму та скелелазіння
«___»_________2008 р.                Колотило І. Г. 

Затверджую:
Голова комітету зі скелелазіння
Чернівецької обласної
Федерації альпінізму та скелелазіння
«___»__________2008 р.                Соваж О. Є.

Програма заходів направлених на розвиток скелелазіння на Буковині у 2009 році

№ Спортивний захід Місце проведення Термін проведення Відповідальний
1 Змагання з болдерінгу на штучному рельєфі «Юність Буковини - 2009» М. Чернівці, вул. О. Кошового, 30 Січень Соваж О.
2 Змагання зі скелелазіння на натуральному рельєфі – швидкість «Кубок Перемоги - 2009» Скелі на хребті Сокільський, поблизу села Тюдів, Косівського району, Івано-Франківської області Травень Деркач С
3 Змагання зі скелелазіння на натуральному рельєфі «Кубок Буковини - 2009» Скелі урочища «Протяті каміння», поблизу с. Підзахаричи, Путильського району, Чернівецької області. Вересень Ілащук О.
4 Навчально-тренувальний збір зі скелелазіння  АРК Крим, с Кроаснокам’янка поблизу м. Гурзуф, скельний масив «Червона скеля» Серпень Соваж О.
5 Навчально-тренувальні виїзди зі скелелазіння Скелі України Квітень-Жовтень Комітет зі скелелазіння
6 Участь у змаганнях зі скелелазіння та болдерінгу Згідно з положеннями Протягом року Комітет зі скелелазіння
7 Проведення тренувань, заохочення людей до скелелазіння та болдерінгу М. Чернівці Протягом року Соваж О., комітет зі скелелазіння
8 Розбудовування скелелазного тренажеру М. Чернівці Протягом року Соваж О., комітет зі скелелазіння
9 Розвідка нових скельних масивів, підготовка вже відомих скельних масивів Чернівецька область. Квітень-Жовтень Комітет зі скелелазіння

 

Останнє оновлення ( Вівторок, 21 квітня 2009, 13:03 )