Екстремал

Rock Test 2013

e-mail Друк PDF

 8 грудня у м. Тернопіль на скелелазному тренажері гірського клубу "Тернопіль" пройшли традиційні змагання з боулдерінгу "Rock Test 2013"

Змагання у яких взяли участь скелелази з Тернополя, Лвова, Хмельницького, Рівного, Золочіва, Вінниці, Київа, Івано-Франківська, Кам’янця-Подільського,  відвідали і Чернівецбкі скелелази:

Костянтин Дублінський,

Адам Березка,

Андрій Грабовецбкий,

Владислав Міронко.

Змагання проходили у двох кваліфікаційних групах - аматори і експерти

Андрій Грабовецький у групі "аматори" посів друге місце; Адам Березка у групі "експерти" потрапивши до фіналу шостим зайняв п’яте місце; Владислав Міронко, який за критеріями розподілу по кваліфікаційних групах зареєструвався у групу "аматори" за прохід "червоної" траси суддями був перекинутий у групи "експерти"; Костянтин Дублінський у групі "аматори" посів 9 місце серед 31 особи.

Адам Березка про проведені змагання - Змагання в Тернополі,як відомо завжди проходять в дружній атмосфері.Цей рік не був виключенням.Тому,як фестиваль,так і фінали були не важкими психологічно.Оцінка складності болдерів цього року особисто мені сподобалась,хоча можу судити тільки про сині і червоні болдери,бо інші не лазив.Хоча спробував один зелений на розминку і не топнув його,тому можливо він був занижений,а може я не так його ліз.

Про фінали:

Попадання у фінал для мене було несподіванкою,проте і основною ціллю.Всі сили я витратив для того,щоб пролізти ще один червоний,бо думав,що з трьома червоними мені не попасти у фінал.Проте як виявилось пізніше — я помилявся.

Ну що ж попав — треба лізти.Болдери у фіналі були дуже реальні,але на свіжі сили.Проте взявши всього одну зону я піднявся з 6-го на 5-е місце і був надзвичайно радий цьому.

Хотілось би подякувати організаторам і особисто постановщика за такі чудові змагання. 

Повний протокол змагань 

Фото зі змагань у фотоальбомах: фотоальбом1фотоальбом2,

Дякуємо організаторам і учасникам змагань. 

Останнє оновлення ( Понеділок, 13 січня 2014, 09:23 )