Екстремал

Крим 2012

e-mail Друк PDF

З 5-го по 23-тє серпня Чернівецькі скелелази провели традиційний навчально-тренувальний збір на базі скеледрому Червоний Камінь

 По приїзду влаштували свято Саша Смірнов побалував оригінальною їжею, і балував нас різноманітними екзотичними стравами тиждень свого перебування в Криму.

 Погода в цьогорічному перебуванні в Криму побалувала різноманіттю. Спочатку була неймовірна спека, потім подули вітри, після них на декілька днів дощило і після чергової порції вітру який приніс, як для літнього Криму, холод встановилась стабільна погода з приємлимою температурою.

 Не зважаючи не різноманіття погоди вдалось всановити оптимальний графік тренувань: ранкове лазіння, наступного дня післяобіднє лазіння, потім цілий день лазіння і нарешті день відпочинк. Такий графік дозволяв лазити на всіх секторах легендарного скеледрому і зберігати дорогоцінну шкіру на пальцях яка час від часу прохдила терапію у морі.

 Одного дня прокинувшись під аплодисменти дізнались, що п’ятнадцятирічний Луганський вундергінд-скелелаз Федір Самойлов подолав категорію 8с+ проходом траси "Паралельний Чертополох" це пряма дорога до дев’яток, проходів яких поки немає у Українських спортсменів-скелелазів.

 Федіне проходження надало оптимізму і ми продовжили тренування.

 Основними досягненнями цого збору стали:

Маленький Вовусік вперше доторкнувся до скелі;

Вадим Конавчук

нарешті зробив top rope на "Холодильник" 6а+;

Тарновецька Анастасія

red point  з розвішуванням на маршруті "Свист деда Мороза" (6а+), численні  red point та top rope проходження на 6а - 6в+ категоріях складності;

Адам Березка

 red point на "Тарзанка"(7а), red point "Гуливер" (7а+), red point з 5-ї спроби "Может быть" (7в), причому на прохід Тарзанки було витрачено спроб більше  ніж на проходи Гуливера и Может быть.

Фото з поїздки у фотоальбомі

Також з 1 по 7 вересня у Криму побував Сергій Деркач, фото з його поїздки у фотоальбомі Сергія

Останнє оновлення ( Четвер, 02 січня 2014, 13:24 )