Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Кубок України зі скелелазіння (боулдерінг) 2023

Екстремал

Кубок України зі скелелазіння (боулдерінг) 2023

e-mail Друк PDF

 

  10-11 листопада у Львові відбувся Кубок України зі скелелазіння (боулдерінг)

 

Змагання відбулись на скеледромі "The Wall" у змаганнях прийняв участь і представник Чернівецького обласного клубу скелелазіння та альпінізму "Буковина" 

Максим Сахновський

Кваліфікаційний раунд змагань проходив у декількох часових і у трьох кваліфікаційних групах - новачки, аматори і професіонали. У кваліфікаційній групі "ппрофесіонали" Максим посів 16-те місце, а у загальному протоколі Кубку 2-те, виявляється що де хто з аматорів сильніші за професіоналів, або за відсутністю суддівства дописали собі проходження маршрутів, або не захотіли змагатись з рівними.   

Повні результати змагань у протоколі

Фото зі змагань 

Максим про відвідані старти -  Мав змогу прийняти участь на змаганнях кубку України 11.11.2023 в залі «The wall» м. Львів. 

В цей раз змагання були для мене найуспішніші за всю мою спортивну карʼєру, 16 місце, здавалось би, мав виходити до півфіналу, але організатори кубку, знову діяли не за офіційним регламентом, і півфінали не були проведені.

Також хотілося би відзначити, що організатори, не дотрималися свого слова, було сказанно, що біля кожного складного болдера, буде людина, яка буде контролювати спорсменів, щоб в заліку все було чесно.

Ще хотілося би сказати, дякую за хоч і не без «ексцесів» але все таки проведення всеукраїнського, кубку з дисципліни болдерінг, та дякую за допомогу військовим, частина коштів була відпоавлена на збройні сили України.

Бажаємо спортсмену подальших успіхів на стартах. 

 

Останнє оновлення ( Вівторок, 14 листопада 2023, 18:03 )