Екстремал

Майовка на Сокільському

8-10 травня на базі основного масиву скель Сокільського хребта було проведено декілька заходів

Вже давно планували познайомити молодшу групу гуртка "Скелелазіння" ЧОЦТКтЕУтСМ з природніми скелями. Зима ні як не хотіла відступати та не дивлячись на холодний травень вирішили використати три вихідних дня і звозити дітей на "Сокільський". Виїзджали з міста під шквальний вітер, а на хребті нас зустрів пролітаючий сніжок. За звичкою, вже в котре виїзждаючи на традиційні місця активного відпочинку думали побачити поодиноких людей з рукзаками, але присутність великої кількості людей і тепле багаття зігріло наші душі і тіла.

Виявилось, що силами федерації альпінізму і скелелазіння Чернівецької області і Коломицського клубу "Білий камінь"  організовано підготовку і пробивку нових маршрутів на основному масиві скель хребта.

Виявилось, що крім запланованого нами  ознайомлення дітей зі скелями на скелях проходив скельний блок для учасників навчальної програми на значок «альпініст України».

Діти познайомились з природнім рельєфом, а курсанти Чернівецької школи альпінізму освоїли навички роботи на скельному рельєфі.

Фото заходів у фотоальбомах: фотоальбом 1фотоальбом 2фотоальбом3фотоальбом 4 , фотоальбом 5фотоальбом 6фотоальбом 7