Ми тут: Головна Статті та блоги Статті та блоги скелелазіання Кубок України зі скелелазіння 2020

Екстремал

Кубок України зі скелелазіння 2020

  4-8 листопада у Києві пройшли кубки України зі скелелазіння у дисциплінах трудність і боулдерінг

Змагання проходили на скеледромі "Гіперіон" і зібрали найсильніших спортсменів-скелелазів України, Чернівці на обох кубках представляла юна Буковинська спортсменка

 

Анастасія Тарновецька

Після кваліфікації у трудності Тарновецька А. О. посіла десяту сходинку і потрапила до півфінального раунду змагань, у півфіналі Анастасія покращила свій результат кфаліфікації і посіла 9-те місце але до вісімки фіналістів нажаль не потрапила. Наступного дня Анастасія успішно подолала кваліфікацію у боулдерінгу і 5-ю потрапила до фіналів але у фінальному раунді змагань погіршила свій результат і посіла 6-ту сходинку змагань.

Повні результати змагань у протоколах 

Фото зі змагшань у фотоальбомах: фотоальбом 1, фотоальбом 2.

Відео зі змагань: відеоролік 1відеоролік 2

Анастасія про відвідані старти: В Києві 5-6 листопада пройшов фінальний кубок України в дисципліні трудність, в якому я приймала участь. Враховуючи те, що після МЧУ в Нікополі, через отриману травму тренуватися я не могла, в Києві я виступила не погано. В фінал попала десятою, трохи покращила результат, ставши дев'ятою. Наступного дня на кубоку з болдерінгу мені  вдалось потрапити до фіналів, але у фіналі я погіршила свій результат і стала 6-ю. Враховуючи досвід відвіданих стартів буду готуватись до стартів сезону 2021 року.

Усасть у змаганнях відбулась за фінансової підтримкм управління молоді та спорту Чернівецької ОДА 

 

Фото з галереї користувачів

Вадимчик

[Вадим...]

Дима

[Дима]

Дети

[Дети]

Людочка

[Людоч...]

 

Online Користувачі

На даний момент на сайты знаходяться:
На даний момент 72 гостей і 1 користувач на сайті