Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Всеукраїнські змагання зі скелелазіння серед молоді 2019

Екстремал

Всеукраїнські змагання зі скелелазіння серед молоді 2019

e-mail Друк PDF

 З 28 листопада по 1 грудня у Харкові проходили Всеукраїнські змагання зі скелелазіння (боулдерінг, швидкість, етап, фінал) серед юніорів, молоді та юнаків

Змагання проходили у дисциплінах боулдерінг та швидкість і зібрали найсильніших юних спортсменів скелелазів з усієї України, у дисципліні боулдерінг Чернівці на цих змаганнях представляла молода перспективна скелелазка 

 

Анастасія Тарновецька

Після кваліфікаційного раунду змагань Анастасія посіла 4-ту сходинку, забезпечивши себе участю у фіналах. На наступний день у фінальній частині змагань Анастасія змогла піднятись на дві скодинки вище і виборола срібну нагороду цих змагань у своїй віковій категорії.

Повні результати змагань у протоколі

Фото зі змагань 

Анастасія про відвідані змагання: з 28 листопада по 1 грудня у Харкові відбулись Всеукраїнські змагання зі скелелазіння серед молодіі. Після кваліфікації я була 4, а у фіналі і у змагеннях вцілому  посіла 2-е місце. Змагання це в першу чергу хороший досвід і можливість показати себе як спортсмена. Поперед  ще змагання - Чемпіонат України з боулдерінгу серед дорослих на які я поїду незабаром. Буду готуватись до боротьби у дорослому дивізіоні. 

Наразі зараз Анастасія Тарновецька готуеться до виступу на Чемпіонаті України з боулдерінгу серед дорослих, який пройде у м. Нікополь у грудні цього року.

Побажаємо юній спортсменці успіхів і наснаги не не легкій скелелазно-спортивній ниві. 

Останнє оновлення ( Вівторок, 10 грудня 2019, 07:12 )