Екстремал

Європейський вікенд

  20-22 вересня у Італійському місті  Бріксен пройшов Чемпіонаті Європи з боулдерінгу серед молоді

Змагання зібрали найсильніших юних боулдерінгістів Європи. У склад Національноїі молодіжної збірної  зі скелелазіння  участь у  цих змаганнях прийняла і Чернівецька боулдерінгістка

 

Анастасія Тарновецька

На жаль Анастасії не вдалось показати високого результату - 42 місце, повні результати змагань у протоколі

Участь Анастасії у змаганнях стала можлива завдяки спонсорської підтримки спортсменки виробником приладів пожежної безпеки - Чернівецьким заводом "Артон", брендом "X-ROAD" і Чернівецьким обласним клубом скелелазіння та альпінізму "Буковина". Дякуємо спонсорам за наданудопомогу і бажаємо Анастасії подальших успіхів на Міжнародній скелелазно-спортивній арені.

Розповідь Тарновецької А. О. про відвідані змагання - Після закінчення дорослого чемпіонату України, не повертаючись додому, з Києва ми поїхали на молодіжний чемпіонат Європіонат в Італію у невеличке містечко  Бріксен. Дорога була важкою, бо їхали півтори доби машиною. Формат змагань був фестивальний і це було дуже складно (біля 60 спортсменів в групі на 8 болдерів), ще були не дуже сприятливі погодні умови. Виступила я не дуже. Після цього ми полетіли літаком до Києва, там мені вдалося пів дня полазити на скеледрому в ЦЕХу. Дуже гарний зал, багато різноманітних болдерів, різної складності. Вцілому поїздкою дуже задоволена!

Фото зі змагань 

Нагадаємо, що не так давно Анастасія брала участь у Чемпіонаті світу зі скелелазіння серед молоді