Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Весняний Кам’янець 2019

Екстремал

Весняний Кам’янець 2019

e-mail Друк PDF

20 квітня у Кам’янці-Подільському пройшов Відкритий Чемпіонат Хмельницької області зі скелелазіння (боулдеринг) серед юнаків та дівчат "Весняний Кам’янець 2019"

Вперше змагання з боулдерінгу проходили у новому просторому залі. У змаганнях прийняли участь юнаки та дівчата з Київа, Житомира, Нетішина та господарі стартів з Кам’янця-Подільського , Чернівці на цих змаганнях представляли:

Глорія Польова,

 

Олексій Коваль

 

Давид Стебницький,

Володимир Соваж,

 

Вєра Васюк,

 

Євген Кукуряк,

 

Катерина Васюк, 

Тимур Маховіков,

 

Анастасія Іваненко,

 

Михайло Чумак.

Основні досягнення юних чернівчан такі:  Михайло Чумак - 1 місце, Глорія Польова, Анастасія Іваненко і Тимур Маховіков - 2 місце у своїх вікових категоріях.

Повні результати змагань у протоколі

Фото та відео зі змагань у альбомах: альбом 1, альбом 2.

Юні чернівецькі спортсмени-скелелази-боулдерінгісти про відвідані змагання:

Соваж Володимир - я відвідав свої чергові змагання, вони мені сподобались, я подивився як лазять інші діти і буду старатись лазити краще. 

Чумак Михайло - після поїздки на Чемпіонаті Хмельницької області зі Скелелазіння в мене залишилось лише хороші враження. Цікаві боулдерінгі та приємна атмосфера у залі зробили свою справу. Наступного разу сподіваюся знову братиме участь. 

 

Дякуємо організаторам за чудові змагання, вітаємо юних Буковинських спортсменів із перемогою, призовими місцями і участю у змаганнях, бажаємо їм подальших успіхів і досягнень. 

Останнє оновлення ( Вівторок, 22 жовтня 2019, 07:56 )