Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Кубок Буковини 2018

Екстремал

Кубок Буковини 2018

e-mail Друк PDF

З 17 листопада по 22 грудня 2018 року у Чернівцях на скелелазному тренажері Чернівецького обласного клубу скелелазіння та альпінізму "Буковина" проходитимуть вже давно традиційні змагання зі скелелазіння серед учнівської та студентської молоді "Кубок Буковини 2018"

ПОЛОЖЕННЯ

змагання зі скелелазіння  на штучному рельєфі 

„Кубок Буковини - 2018”

 

1. Мета і завдання.

- пропоганда здорового способу життя;

- популяризація і подальший розвиток скелелазіння на Буковині;

- популяризація скелелазыння серед учнывської та студентської молоді м. Чернівці.

2. Терміни та місце проведення.

Змагання проводяться з 17 листопада по 22 грудня 2018 р. на скелелазному тренажері  Чернівцького обласного клубу скелелазіння та альпінізму „Буковина” розташованого в приміщенні спортзалу ЗОШ №5 за адресою: м. Чернівці, вул. Л. Українки, 1 (спортзал розташований за приміщенням школи).

3. Керівництво проведення загань.

Загальне керівництво здійснює Чернівецький  обласний клуб скелелазіння  та альпінізму „Буковина” при підтримці Чернівецького обласного центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Безпосереднє проведення змагань покладається на ГСК та головного суддю змагань  Соважа О.Є. 

4. Учасники змагань.

До участі в змаганнях допускаються  особи не молодші шкільного віку, які сплатили стартовий внесок та пройшли інструктаж з техніки безпеки (за дітей до 16-ти років відповідальність несуть тренери, представники команд або батьки) та команди навчальних закладів (команди має містити не менше ніж по одному хлопчику і одній дівчинці)

5. Програма змагань.

Змагання проходитимуть у вигляді фестивалю. Кожній команді буде запропановано 3 маршрути різної складності і контрольний час на проходження маршрутів двома найбыльш результативними учасниками команд – хлопцем і дівчиною. Церимонія нагородження переможців у індивідуальному та командному заліках відбудеться 22 грудня 2018 р. об 12 00 по місцю проведення змагань.

6. Нагородження.

Особи, які в індивідуальному заліку і команди, які у командному заліку (визначається, як сумарний результат учасників команди – хлопця і дівчини) посіли I – IІІ місця,  набравши найбільшу кількість балів, яка визначається враховуючи час проходження, якість, кількість і складність пройдених маршрутів нагороджуються грамотами та призами від організаторів і спонсорів змагань. Особистий залік між хлопчиками і дівчатками окремий, кількість вікових груп залежить від кількості учасників і обсягу спонсорської допомоги. 

7. Умови прийому заявок від учасників змагань. 

Заявки на участь у змаганнях зі списком учасників завірені директором і печаткою навчального закладу та лікарем (медпрацівником) навчального закладу приймаються перед призначеним стартом або до 9 00 22 грудня 2018 р. по місцю проведення змагань. Попередні заяіки приймаються за телефоном - (050)5498296.  

8. Фінансування. 

Фінансування змагань здійснюється за рахунок Чернівецької місської ради,  спонсорської допомоги та стартових внесків учасників у розмірі 30 грн з особи. 

9. Інформація.

Змагання проводяться за підтримки Чернівецької  міської ради  управління освіти і управління у справах фізичної кутьтури та спорту Чернівецької  міської ради, Чернівецького обласного клубу скелелазіння та альпінізму "Буковина", Чернівецького обласного центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, спонсорів змагань - завод "Артон", мережа магазинів "Gorgany"Центр фінансових рішень К.С., спортивний бренд X-Road та Інформаційних партненрів -  сайт extreme.cv.ua. , телеканал ТВА, радіо "Буковина" і газета  ШпальтаРекомендації по відбору і формуванню команд за телефоном (050)5498296 або по місцю проведення змагань по понеділках, середах та п’ятницях.

 

Запрошуємо до співпраці спонсорів, міценатів і партнерів змагань! 

 

 

Останнє оновлення ( Середа, 05 грудня 2018, 07:51 )