Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Кубок Буковини 2017

Екстремал

Кубок Буковини 2017

e-mail Друк PDF

З 23 вересня по 8 жовтня 2017 року у Чернівцях на скелелазному тренажері Чернівецького обласного клубу скелелазіння та альпінізму "Буковина" проходитимуть вже давно традиційні змагання зі скелелазіння "Кубок Буковини 2017" присвячені Дню Міста

Цього року змагання буде проведено і для учнівської молоді м. Чернівц. До вашої уваги положення про проведення змагань - 

ПОЛОЖЕННЯ

про відкриті  змагання міста Чернівці  зі скелелазіння 

на штучному рельєфі 

„Кубок Буковини - 2017”

 

1. Мета і завдання.

- пропоганда здорового способу життя;

- популяризація і подальший розвиток скелелазіння на Буковині;

- популяризація скелелазыння серед учнывської та студентської молоді м. Чернівці.

2. Терміни та місце проведення.

Змагання проводяться з 23 вересня по 8 жовтня 2017 р. на скелелазному тренажері  Чернівцького обласного клубу скелелазіння та альпінізму „Буковина” розташованого в приміщенні спортзалу ЗОШ №5 за адресою: м. Чернівці, вул. Л. Українки, 1 (спортзал розташований за приміщенням школи).

3. Керівництво проведення загань.

Загальне керівництво здійснює Чернівецький  обласний клуб скелелазіння  та альпінізму „Буковина” при підтримці управління освіти і управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької  міської ради. Безпосереднє проведення змагань покладається на ГСК та головного суддю змагань  Соважа О.Є. 

4. Учасники змагань.

До участі в змаганнях допускаються  особи  шкільного віку, які пройшли попередню реєстацію і сплатили стартовий внесок та пройшли інструктаж з техніки безпеки (за дітей до 16-ти років відповідальність несуть тренери, представники команд або батьки) та команди навчальних закладів м. Чернівці (команди має містити не більше ніж по одному хлопчику і одній дівчинці таких вікових категорій – 2007 р.н. і молодші, 2006-2004 р.н., 2003 р.н. і старші)

5. Програма змагань.

Змагання проходитимуть у вигляді фестивалю. Кожному учаснику буде запропановано 9 маршрутів різної складності і контрольний час на проходження маршрутів. Командам НЗ м. Чернівці буде запропановано час на проходження маршрутів учасниками команд. Церимонія нагородження переможців у індивідуальному та командному заліках відбудеться 8 жовтня 2017 р. по місцю проведення змагань.

6. Нагородження.

Особи, які в індивідуальному заліку і команди, які у командному заліку (визначається, як середнє арифметичне результатів учасників команди) посіли I – IІІ місця,  набравши найбільшу кількість балів, яка визначається враховуючи час проходження, якість, кількість і складність пройдених маршрутів нагороджуються грамотами та призами від спонсорів змагань. Особистий залік між хлопчиками і дівчатками таких вікових категорій – 2007 р.н. і молодші, 2006-2004 р.н., 2003 р.н. і старші окремий. 

7. Умови прийому заявок від учасників змагань. 

Попередні заявки на участь у змаганнях приймаються на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або  при наявності місць у змагальних групах (2-3 години на 10-15 людей) до 9 00  8 жовтня 2017 р. по місцю проведення змагань. Попередня реєстрація обов‘язкова.

8. Фінансування. 

Фінансування змагань здійснюється за рахунок спонсорської допомоги та стартових внесків учасників у розмірі: молодша вікова група – 25 грн., середня вікова група 30, старша вікова група – 35 грн. 

9. Інформація.

Змагання проводяться за підтримкм Чернівецької міської ради, управління освіти і управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької  міської ради. Спонсори змагань: завод "Артон" і мережа магазинів "Gorgany". Інформаційні партненри: газети «Молодий Буковинець»«Погляд» і сайт extreme.cv.ua. Рекомендації по відбору і формуванню команд за телефоном (050)5498296 або по місцю проведення змагань по понеділках, середах та п’ятницях

 

 

Останнє оновлення ( П'ятниця, 22 вересня 2017, 10:25 )