Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Горизонт подій 2017

Екстремал

Горизонт подій 2017

e-mail Друк PDF

11 лютого у Львові на скелелазном тренажері на Лазаренка прйшов традиційний зимовий боулдерінговий фестиваль, який цього разу назвали  "Горизонт подій 2017"

Змагання зібрали найсильніших боулдрінгістів України і спортсменів з сусідніх Польщі та Молдови, які змагались у трьох професійно-кваліфікаційних групах - початківці, аматари і спортсмени. В широкій географії змагань Чернівці представляли:

Анастасія Тарновецька,

Нікіта Тимовійчук,

Адам Березка і

Анастасія Недбайло,

які достойно представили свій рідний регіон на міжрегіональних змаганнях - Анастасія Тарновецька, яка була наймолодшою учасницею цих змагань в професійно-кваліфікаційній групі "аматори" виборола 2-ге місце, а у загальному заліку посіла 7-ме місце серед 29-ти більш старших і досвітчених учасниць серед яких було декілька майстрів спорту України зі скелелазіння і була першою хто не потрапив до фіналів; Адам Березка і Нікіта Тимофійчук посіли в "аматорах" 2-ге і 3-тє місця, а у загальному заліку зайняли 16 і 18 позиції відповідно з 85-ти спортсменів чверть з яких вищої категорії; Анастасія Недбайло в професійно-кваліфікаційній групі "почаиківці" посіла 6-ту, а у загальному заліку 22-гу позиції . Вітаємо Чернівецьких спортсменів-боулдерінгістів з достойним виступом на одних з наймассовіших міжрегіональних змагань України, пажаємо їм подальшого успіху і прогресування в улюбленому виді спорту.

Повні результати змагань у протоколі.

Фото зі змагань - фотоальбом 1 у вкфотоальбом 1 у фбфотоальбом 2,  

Відео зі змагань

Враження Чернівецьких спортсменів про відвідані змагання:

Тарновецька Анастасія - На цих змаганнях і вперше виступала на дорослих змаганнях, мені дуже сподобалось, цікаво лазити з сильними суперниками, спостерігаючи за ними можна багато чому навчитись, відтепер буду виступати і на дорослих стартах теж;

Тимофійчук Нікіта - Дуже сподобались змагання, болдери дійсно були шикарні. Але через малі габарити залу, було не дуже зручно, так як на тебе могли в будь-який момент впасти. Постановщики дуже постарались, на такі фестивалі хочеться Їздити;

Березка Адам - Фестиваль у Львові як завжди пройшов на вищому рівні, кожного року все цікавіші болдери, все більше учасників і нові спонсори. Організатори удосконалюють кожного року фестивать і свої вміння їх проводити. Дякую їм за цю дружню атмосферу і за такий високий рівень підготовки!;

Недбайло Анастасія - На змаганнях "Горизонт подій 2017" було представлено більше 40 трас різних рівнів, включаючи призові болдери, що надавали можливість виграти мотузку/палатку/білет до Таїланду. Різноманіття болдерів та їх складність допомогла учасникам фестивалю проявити себе із найсильнішої сторони, а також чітко вказати на слабкі місця, щоб вдосконалювитися у майбутньому. Дружня атмосфера, хороше освітлення та цікаві подарунки від спонсорів фестивалю залашили позитивні враження.

Дякуємо організаторам за чудові змагання та постановникам маршрутів Олегу Ігнацику і Олені Красовській за прекрасні боулдерінги. 

Останнє оновлення ( Вівторок, 21 лютого 2017, 09:50 )