Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Скельне двоборство 2016

Екстремал

Скельне двоборство 2016

e-mail Друк PDF

19 червня у м. Кам’янець-Подільський пройшли вже давно традиційні дитячі змагання зі скелелазіння - відкритий юнацький чемпіонат Хмельницької області зі скелелазіння "Скельне двоборство 2016"

Нажаль через дощову погоду змагання перенесли у боулдерінговий зал і класичне двоборство - змагання на швидкість і складність переформатувались у одноборство - змагання з боулдерінгу, отже  у змаганнях прийняли участь юні скелелази з Кам’янця-Подільського, Чернівців, Хмельницького, Нетишина, Полтави і навіть з далекого Северодонецька.

Чернівці на цих змаганнях представляли:

Тимур Маховікрв і

Анастасія Тарновецьеа,

які у своїх вікових категоріях вибороли срібні нагородиі змагань, хоча як видно з протоколу

 

У Анастасії Тарновецької на один ТОП більше ніж у "переможиці" змагань і за всіма правилами вона б мала посісти 1-ше місце і стати реальною переможицею змагань. 

Вітаємо юних спортсменів і бажаємо їм подальших досягнень!

Повні результати цих змагань можна побачити у протоколі.

Також до вашої уваги фото з цих змагань: фотоальбом 1фотоальбом 2, фотоальбом 3. 

Дякуємо організаторам змагань за кропітку роботу, але хочемо зробити і зауваження, яке стосується роботи суддів на трасах - у молодшій групі діти робили по дві і більше спроб хоча після не вдалої спроби мали б перекидатись у кінець черги або після пролазу однієї траси у одного судді зразу з дозволу цьгож судді ігноруючи чергу  лізли другу та незрозумілої системи оцінювання змагань - у віковій групі 2003/2004 серед дівчат у "переможиці" виявилось менше ТОПів ніж у срібної призерки, а якщо організатори замість класичної системи оцінювання результатів  використовують якусь іншу то варто б було хочаб про це попередити. 

Діти про відвідані змагання

Маховіков Тимур - Це мої другі змагання зі скелелазіння — Відкритий юнацький чемпіонат Хмельницької області “Скельне двоборство”, посів 2 місце. Траси на змаганнях нелегкі та дуже цікаві, особливо сильний нахіл та підвісні. Такі траси проходив вперше. Відчуваю, що мені треба ще багато вчитися. На жаль, не вистачає в Чернівцях таких складних трас;

Тарновецька Анастасія - Шкода що не вдалося полазити на скелях, давно на них не лазила, але цього разу полазила цікаві маршрути, дякую підготовникам. 

Так розвивається скелелазіння у Чернівцях .

Останнє оновлення ( Субота, 02 липня 2016, 06:31 )