Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Осінній Кам’янець 2019

Екстремал

Осінній Кам’янець 2019

e-mail Друк PDF

12 жовтня у м. Кам’янець-Подільський пройшли  традиційні дитячі змагання з боулдерінгу - відкритий  чемпіонат Хмельницької області з боулдерінгу серед молоді "Осінній Кам’янець 2019"

У змаганнях прийняли участь 50  юних спортсменів скелелазів з , Хмельницького, Кам’янця Подільського,  Нетішина, Житомира, Южноукраънська  і 6 юних представників Чернівецької школи скелелазіння: 

Глорія Польова,

Аліса  Богун,

Володимир Соваж,

 

Анастасія Іваненко,

 

Ольга Курилюк

і титулована Чернівецька боулдерінгістка

 

Анастасія Тарновецька.

Досягнення юних Чернівецьких спортсменів-скелелазів такі:  Тарновецька Анастасія і Польова Глорія - 1 місце, Курилюк Ольга - 2 місце, Іваненко Анастасія - 3 місце у своїх вікових категоріях; Богун Аліса і Соваж Володимир достойно представили свій регіон на цих змаганнях.

Повні результати змагань у протоколі.

Відгуки і враження дітей про відвідані змагання:

Глорія Польова - 

Аліса  Богун - 

Володимир Соваж - Мені не дуже подобається приймати участь у змаганнях, але мені сподобалось полазити цікаві маршрути і подивитись як лазять інщі діти.

Анастасія ІваненкоМені дуже сподобалися змагання в Кам'янці-подільському. Я їздила туди вже втретє. Мені вдалося взяти 6 трасс. Я отримала досвід на цих змаганнях. Дуже хочу поїхати на наступні старти. Мені б хотілося бачити більше трасс.

Ольга Курилюк - 

Анастасія Тарновецька Я доволі часто їжджу у Кам’янець-Подільський на змагання, тому що це близько. Це був вихідний день і це було як додатковий тренування. Там не було конкурентів, але я полазила хороші болдери. Також їздили з Чернівців ще декілька дітей яким це було в новинку. Цілком ми провели дуже добре час разом.

Фото зі змагань у фотоальбомах: фотоальбом 1, фотоальбом 2 

Дякуємо організаторам змагань за чудові змагання, бажаємо Чернівецьким боулдерінгістам подальших успіхів і досягнень! 

Останнє оновлення ( Середа, 05 лютого 2020, 07:07 )