Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Стара фортеця 2016

Екстремал

Стара фортеця 2016

e-mail Друк PDF

 з 26 по 28 лютого  2016 року у Кам’янці-Подільському пройшов боулдерінговий фестиваль "Стара фортеця 2016" у рамках якого відбувся 2-й етап Кубку України з боулдерінгу серед дорослих

 Разом з найсильнішими боулдерінгістами України у змаганнях прийняли участь і Чернівецькі скелелази - 

 

Нікіта Тимофійчук,

 

Павло Божко,

і 

 

Андрій Грабовецький.  

Змагання проводились у форматі фестивалю, залік проводився у трьох кваліфікаційних групах: новачки - ті хто не портапив до півфіналу (у півфінал відбирали по 20 кращіх за результатами квалівікації жінок і чоловіків), любителі - ті хто не портапив до фіналу (у фінал відбирали по 6 кращіх за результатами півфіналу жінок і чоловіків) і професіонали - учасники фіналу.

Отже, у загальному заліку Нікіта Тимофійчук посів 23 місце і був нагороджений як бронзовий призер серед новачків; Павло Божко, який портрапив до півфіналу 5-м, не зміг далі протистояти досвітченим спортсменам і за результатами півфіналу став 8-м і не зміг потрапити до фіналу, але став срібним призером змагань серед любителів; Андрій Грабовецький помилився зі стретегією і не зміг у виділений час навіть опробувати деякі з кваліфікаційних боулдерів, після закінчення часу зміг залізти ще 6 "проблем", але вони, нажаль не пішли йому у залік.

Повні результати змагань у протоколі.

Фото зі змагань - фотоальбом 1, фотоальбом 2фотоальбом 3.

Хлопці поділились з нами своїми враженнями про змагання:   Нікіта Тимофійчук - Дуже сподобались змагання, болдери були прекрасні були важкі, були легкі. Більше всого мене сподобалить чоловічі фінали, після них я зрозумів до чого потрібно прагнути; Андрій Грабовецький - Змагання були проведені на високому рівні. Вразили болдери, вони були по справжньому європейські. Жаль не вдалось залізти більше, десь не вистачило сил, а десь не правильно ліз. Але незважаючи на це, я залишився задоволений поїздкою в КПД. Дякую організаторам за змагання!; Павло Божко - Траси дуже сподобались особливо півфінал та фінал. Маршути, в яких треба більше думати ніж лізти зустрічаються в нас досить рідко, але було приємно по них лазити.

Останнє оновлення ( Понеділок, 04 квітня 2016, 05:52 )