Ми тут: Головна Статті та блоги Скелелазіання Літні виїзди і досягнення

Екстремал

Літні виїзди і досягнення

e-mail Друк PDF

 У звя’язку з анексією Кримського півострову російською федерацією традиційний наметовий спортивно-тренувальний табір "Червоний Камінь 2014" було проведено частинами на континентальній Україні.

Протягом літа Буковинські спортсмени-скелелази неодноразово відвідали скелі каньону м. Кам’янець-Подільський, боулдерінгові райони поблизу с. Церківна і "Острів Пасхи" біля села Кам'янка, Сколівський району Львівської області, скеледроми Одеси і Львову.

Основні досягнення такі:

Дворічний Володимир Соваж зробив свої перші самостійні кроки по вертикальних площинах одного з Одесських скеледромів;

Адам Березка

 
ред поінт "Небокрай" 7с+, ред поінт "Обрій" 7b+, ред поінт "Солений" 7б+ і. т. д. 
Владислав Міронко

  

  ;

Костянтин Дублінський

ред поінт "Шахрай" 7а+, ред поінт "Обрій" 7В+;

Тетяна Продан

 

ред поінт "Темна справа" 6а+, ред поінт "Гопак" 5с, ред поінт "Рахуба" 5с;

Анастасія Недбайло

ред поінт "Гопак" 5с, ред поінт "Мрія дурбелика" 5вред поінт "Рахуба" 5с; 

Віталій Молодянов, Денис Топольницький і Володимир Сиротюк зробили численні ред поінт і топ роуп проходження маршрутів 5б - 6а+ категорій складності на скелях Кам’янця-Подільського.  

Андрій Грабовецький

 

відвідував скеледроми Одеси під час серпневого відпочинку; 

Тарновецька Анастасія

готуючись до Чемпіонату України з боулдерінгу серед молоді 2 тижні у серпні перебувала з батьками у наметовому кемпінгу на спортивній базі альпклубу "Одеса" у м. Одеса

Павло Божко

готуючись до того ж самого Чемпіонату декілька разів їздив на тренування до Львівського скеледрому "Бухта", також Павло відвідав новий боулдерінговий район "Острів Пасхи" біля села Кам'янка, Сколівський району Львівської області.

Нажаль ні Анастасія ні Павло не відвідали Чемпіонату. "Розумне" керівництво за для зменшення, а може і позбавлення права конкуренції іншими дітьми власним вихованцям, яких воно дуже хотіло звозити на Чемпіонат Європи з боулдерінгу серед молоді вірішило перенести ДИТЯЧІ змагання з Українки (де вони планувались) до Харкова в місто на неспокійному сході України біля зони АТО і в якому рожташований штаб АТО, через що існує постійна загроза провакацій і терактів, зрозуміло, що більшість регіонів України своїх вихованців на "такі" змагання не відрядило, чого мабуть і намагалось досягти скелелазне керівництво за для своєї мети.

Фотоальбом літніх виїздів та тренувань 

Відео з виїздів: ролік1ролік2ролік3

 

Останнє оновлення ( Вівторок, 21 жовтня 2014, 08:42 )